Παράταση δυνατότητας υποβολής αιτήσεων εξαίρεσης – προτίμησης μέσω του ΟΠΣ Ολομέλειας μέχρι αύριο Παρασκευή, 21.6.2019 και ώρα 09.00

Επειδή παρατηρήθηκαν περιπτώσεις συναδέλφων που δεν κατόρθωσαν να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του portal.olomeleia.gr αιτήσεις προτίμησης – εξαίρεσης, κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, παρατείνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολή μέχρι και την 09.00 αύριο Παρασκευή, 21.6.2019.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από τον Πρόεδρο του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 26.6.2019.

Greek
News Type: 

Comments

επιθυμώ τον διορισμό μου ως αντιπρόσωπος της δικαστικής Αρχής στις βουλευτικές εκλογές 2019. 

Σας παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την αίτηση εξαίρεσής μου από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. 

Σας παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την αίτηση Εξαίρεσής μου από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Σας παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την αίτηση Εξαίρεσής μου από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Καλησπέρα σας, σας παρακαλώ πολύ να δεχθείτε την αίτησή μου για εξαίρεση από το διορισμό Δικαστικού Αντιπρ στις Βουλευτικες εκλογες 7 Ιουλίου 2019, εχω ξαναπροσπαθήσει ανεπιτυχώς να συνδεθώ με το σύστημα. Σας ευχαριστώ Αννα Κουντουριώτου ΑΜ ΔΣΠ 3362

Σας παρακαλώ πολύ να με εξαιρέσετε από την ιδιότητα του δικαστικού αντιπροσώπου από τις εθνικές εκλογές στις 7-7-2019, διότι προσπάθησα να συνδεθώ στο σύστημα αλλά δεν τα κατάφερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜελάνη Περπερίδου (Αρ. Μητρ. ΔΣΑ:022 529).