Συνέντευξη Προέδρου Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Β. Αλεξανδρή στην εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας

Στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας, που φέρει τον τίτλο "Βιώσιμο ασφαλιστικό μόνο με..ρεαλισμό", ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Β. Αλεξανδρής, επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι καμία μεταρρύθμιση δεν πρόκειται να διασώσει το ασφαλιστικό σύστημα αν αγνοεί το κρίσιμο θέμα της εισπραξιμότητας.

Στη συνέντευξη την οποία μπορείτε να διαβάσεται στα ως άνω συνημμένα αρχεία, ο κ. Αλεξανδρής αναφέρεται ακόμη στα ζητήματα του δικηγορικού απορρήτου και την στάση της κυβέρνησης και αναπτύσσει τις θέσεις της Ολομέλειας για τα συναινετικά διαζύγια.

Ο κ.. Αλεξανδρής κάνει επίσης εκτενή αναφορά και στα σοβαρά προβλήματα επαγγελματικής επιβίωσης των Δικηγόρων και ιδίως των νέων συναδέλφων από τις υπέρογκες φορολογικές επιβαρύνσεις και ασφαλιστικές εισφορές, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Η εξόντωση των υγιών παραγωγικών δυνάμεων της οικονομίας, υπονομεύει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης και ως εκ τούτου συνιστά εθνικό κίνδυνο".

Ο κ. Αλεξανδρής θα επισκεφθεί τη Λάρισα όπου θα παρουσιάσει μαζί με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Δ. Κατσρό, το βιβλίο του δικηγόρου Λάρισας Φίλιππου Ανδρέου με θέμα "Η ενδοοικογενειακή βία. Η εκδήλωση-παρουσίαση θα γίνει σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας.

Μποείτε να διαβάσετε την συνέντευξη στα παραπάνω συνημμένα αρχεία.

 

Ελληνικά
Τύπος Επικαιρότητας: