Σημαντική επείγουσα εκλογική ανακοίνωση - Νέα κλήρωση δικαστικών αντιπροσώπων - Δεύτερη ευκαιρία διορισμού

Μετά την επιστροφή των διοριστήριων που δεν παρελήφθησαν και την ανακοίνωση των κενών ανά νομό από τον Άρειο Πάγο ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι: Όλοι οι υποψήφιοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι που δεν έχουν διοριστεί, είτε έχουν κάνει αίτηση εξαίρεσης, είτε δεν έχουν παραλάβει διορισμό, καλούνται να υποβάλουν αίτηση προτίμησης για διορισμό μόνο σε θέση ΤΑΚΤΙΚΟΥ έως την 17η Μαΐου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, λαμβάνοντας υπόψη τα κενά στις εκλογικές περιφέρειες όπως αναφέρονται στους παρακάτω πίνακες:

Συγκεντρωτικά ανά Περιφέρεια (διαθέσιμα εδώ:

http://www.areiospagos.gr/ekloges_may_2019/kena_eklogika_sum.htm )

Αναλυτικά ανά Δήμο (διαθέσιμα εδώ:

http://www.areiospagos.gr/ekloges_may_2019/kena_eklogika_detail.htm )

Για το σκοπό αυτό, τα μέλη των δικηγορικών συλλόγων που ανήκουν στην Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους αποκλειστικά στο ΟΠΣ Ολομέλειας στην ηλεκτρονική διεύθυνση portal.olomeleia.gr από αύριο Πέμπτη και ώρα 10.00 μέχρι την Παρασκευή και ώρα 18.00.

Τα μέλη Δικηγορικών Συλλόγων που δεν ανήκουν στην δύναμη της Ολομέλειας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου για την αποστολή των αιτήσεων προτίμησής τους. Θα επακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με την οποία θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη δυνατότητα ήδη διορισθέντες Αναπληρωματικοί να υποβάλλουν αίτηση προτίμησης ως Τακτικοί στα ανωτέρω κενά εκλογικά τμήματα.

Υπενθυμίζεται ότι για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ο Άρειος Πάγος δέχεται αμοιβαία ανταλλαγή διορισμών, μόνο για σοβαρούς λόγους και όχι εντός του ίδιου Νομού, μεταξύ δύο διορισθέντων Δικαστικών Αντιπροσώπων, με την προϋπόθεση ότι έχουν αποδεχτεί και παραλάβει τους διορισμούς τους.

Τα πρωτότυπα των διορισμών πρέπει να περιέλθουν στον Άρειο Πάγο, Λ. Αλεξάνδρας 121, ΤΚ 11522, γραφείο 111 (τηλ. 2106419153) μαζί με δήλωση των δύο Αντιπροσώπων ότι επιθυμούν την συγκεκριμένη αμοιβαία αλλαγή, από Δευτέρα έως Πέμπτη μέχρι ώρα 16:00 και την Παρασκευή 17/5/2019 μέχρι ώρα 18:00.

Στην επόμενη απόφαση των διορισμών από τον Άρειο Πάγο, θα περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη αλλαγή των διορισμών και θα αποσταλούν τα νέα διοριστήρια στις κατά τόπους Εισαγγελίες, από όπου θα τα παραλάβουν οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι.

Στην ως άνω δεύτερη κλήρωση, που θα διενεργηθεί το πρωί του ερχόμενου Σαββάτου 18.5.2019, από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, θα συμμετέχουν μόνο όσοι υπέβαλαν νέες αιτήσεις προτίμησης. Η παραλαβή του διορισμού και η άσκηση καθηκόντων του δικαστικού αντιπροσώπου από όσους κληρωθούν στην ως άνω δεύτερη θα είναι υποχρεωτική.

Τα παλιά διοριστήρια που αφορούν στις θέσεις όσων θα κληρωθούν ανακαλούνται και συνεπώς όσοι συνάδελφοι είχαν διοριστεί αλλά δεν παρέλαβαν τον διορισμό τους δεν υποχρεούνται να ασκήσουν καθήκοντα δικαστικού αντιπροσώπου.

Ελληνικά
Τύπος Επικαιρότητας: 

Σχόλια

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΜΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΩ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ/ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26-5-2019.ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜ ΔΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7984 

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΜΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΘΩ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΑΚΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ/ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26-5-2019.ΜΕ ΕΚΤΙΜΙΣΗΜΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜ ΔΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 7984

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΜ 3350. 

 ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΩ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ . ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ! ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΒΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΑΜΔΣ ΑΘΗΝΩΝ:16273.

Αξιότιμοι Κύριοι Συνάδελφοι,Η υποβολή σχολίου στο άρθρο ΔΕΝ λογίζεται ως νομίμως υποβληθείσα Αίτηση. Απευθυνθείτε στον Σύλλογο για να σας κατευθύνει.