Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης / εξαίρεσης για τους δικηγόρους μέχρι την Πέμπτη 25/4/2019 και ώρα 12.00

 

 

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου, ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του ΔΣΑ για την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων προτίμησης / εξαίρεσης στις επικείμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, τροποποίησε την εκλογική εγκύκλιο ως εξής:

«Τροποποιείται η Εγκύκλιος του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου ως προς τα μέλη των δικηγορικών συλλόγων. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η Πέμπτη 25/4/2019 και ώρα 12.00».

 


Βλ. τη σχετική ανακοίνωση του Αρείου Πάγου εδώ (www.areiospagos.gr) και το υποβληθέν αίτημα της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων εδώ (http://www.dsa.gr/νέα/ανακοινώσεις/αίτημα-στον-άρειο-πάγο-για-παράταση-της-προθεσμίας-υποβολής-αιτήσεων-προτίμησης εξαίρεσης)

 

 

Ελληνικά
Τύπος Επικαιρότητας: 

Σχόλια

<p>Ζητώ να μη δορισθώ δικαστικός αντιπρόσωπος επειδή είμαι επικεφαλής παράταξης για τις Περιφερειακές εκλογές στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.</p><p>Κωνσταντίνος Σιμιτσής, δικηγόρος Καβάλας</p>

Κάνετε είσοδο (πάνω δεξιά στο portal), πατάτε πάνω εκεί που λέει "Δικαστικοί Αντιπρόσωποι" και υποβάλλετε αίτηση εξαίρεσης ή προτίμησης. Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση δεν αρκούν.

Κάνετε είσοδο, πατάτε πάνω εκεί που λέει "Δικαστικοί Αντιπρόσωποι" και υποβάλλετε αίτηση εξαίρεσης ή προτίμησης. Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση δεν αρκούν.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων προτίμησης για διορισμό δικαστικών αντιπροσώπων πρέπει να παραταθεί μέχρι να διορθωθούν ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ του portal.  Δεν μου επιτρέπεται η υποβολή αίτησης  διορισμού διότι φέρομαι ως άνω των 67 ετών, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

Καλησπέρα σας,Προσπαθώ να υποβάλλω αίτηση προτίμησης και μολονότι εισέρχομαι κανονικά με τους κωδικούς,  δεν εφανίζονται τα στοιχεία μου στο αριστερό μέρος της καρτέλας . Επιλέγω εκλογική περιφέρεια κλπ και όταν πατάω καταχώρηση οι επιλογες διαγράφονται και η αίτηση δεν καταχωρέιται. 

Καλησπέρα σας,Προσπαθούσα σήμερα από τις  10.30 να υποβάλλω αίτηση προτίμησης και μολονότι εισέρχομαι κανονικά με τους κωδικούς,  δεν εφανίζονται τα στοιχεία μου στο αριστερό μέρος της καρτέλας . Επιλέγω εκλογική περιφέρεια κλπ και όταν πατάω καταχώρηση οι επιλογες διαγράφονται και η αίτηση δεν καταχωρέιται. όπως βλέπω κι άλλοι συνάδελφοι έχοπυν τον ίδιο προβλημα. τι θα γίνει με αυτό?