Ανακοινώσεις

Υπηρεσίες για τους Δικηγόρους που αναπτύχθηκαν το 2019

Οι 33 νέες υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν το 2019 για την κάλυψη των αναγκών των Δικηγορικών Συλλόγων είναι στο σύνολό τους εξωστρεφείς και αξιοποιούνται άμεσα από τους Δικηγόρους. Για τον λόγο αυτό, θα σταθώ σε ορισμένα σημαντικά θέματα όπως:

Ηλεκτρονική Κατάθεση Δικογράφων – Πρακτικά Δίκης

Διαλειτουργικότητα (Κτηματολόγιο, ΤΑΧΔΙΚ, Αποκεντρωμένες Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης

Υπηρεσίες Εκπαίδευσης

Υπηρεσίες On Line ενημέρωσης, επικοινωνίας και διάδρασης

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ (portal.olomeleia.gr)

Αναπτύχθηκαν και έχουν τεθεί σε λειτουργία πλήθος εφαρμογών για τους δικηγόρους που διασφαλίζουν την αναγνώριση της Δικηγορικής Ιδιότητας και προσφέρουν στο Δικηγόρο την δυνατότητα αξιοποίησης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην άσκηση του επαγγέλματός του.

Έχει δημιουργηθεί το portal.olomeleia.gr που παρέχει τις δυνατότητες στο δικηγόρο εξυπηρέτησης «μίας στάσης» με αξιοπιστία και ασφάλεια.

Αναφέρουμε τις 20 πρώτες υπηρεσίες που ήδη αξιοποιούται από τους Δικηγόρους.

Παραγωγική λειτουργία Ο.Π.Σ. Ολομέλειας 2013-2019

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (εφεξής Ο.Π.Σ.) της Ολομέλειας «ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι εν λειτουργία και βελτιούμενο, παρέχοντας ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους Δικηγορικούς Συλλόγους και στους Δικηγόρους της χώρας μας.

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος με την νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Με τον νέο Υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, και τον νέο Υφυπουργό, Δημήτρη Κράνη, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Συντονιστική Επιτροπή Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η συνάντηση αυτή ήταν η πρώτη θεσμική συνάντηση της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας Κυβέρνησης.

Αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος (16/7/2019)

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στην Αθήνα, στις 16.7.2019, υπό την προεδρεία του Προέδρου κ. Δημήτρη Βερβεσού, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δήλωση του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του ΔΣΑ, Δημήτρη Βερβεσού, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019

Οι εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ολοκληρώθηκαν με επιτυχία χάρις και στην ουσιώδη συμβολή του δικηγορικού σώματος, που κυρίως έφερε το βάρος των καθηκόντων δικαστικού αντιπροσώπου, και ανταποκρίθηκε, παρά τις δύσκολες συνθήκες, με ζήλο και αυταπάρνηση στις απαιτήσεις της εκλογικής διαδικασίας.

Εκλογική ανακοίνωση: Ανάρτηση σε ηλεκτρονική μορφή των εκλογικών βιβλίων

Σε συνέχεια του σχετικού αιτήματος του Προέδρου της Ολομέλειας των Προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, το Υπουργείο Εσωτερικών ανήρτησε ηλεκτρονικά ..........

Εκλογική ανακοίνωση: Παραλαβή συμπληρωματικών διορισμών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η επίδοση των συμπληρωματικών διορισμών..........

Σελίδες

Εγγραφή στο Ανακοινώσεις